Delite
Ići dole
avatar
Indra Otsotsuki
Administrators
Administrators

Informacije o shinobiu
Health Health:
300/1000  (300/1000)
Energy Energy:
500/1000  (500/1000)
Chakra Chakra:
800/1000  (800/1000)

Pravilo o klonovima

taj Čet Mar 08, 2018 6:47 pm
[size=35]Pravila o klonovima[/size]


~ Kada napravite klonove ne mozete uzeti chakru od njih jer je to vasa originalna chakra od koje su nastali.

~ Mozete uzeti samo chakru koju klonovi naknadno skupe tokom mirovanja. Pod "uzeti" podrazumeva se da vam klon prenese taj visak chakre specijalnom tehnikom za to ili u drugom slucaju da nestane/bude unisten i tada automatski dobijate svu chakru koju je vas klon prikupio.

~Da bi preuzeli chakru kad realisujete klonove morate biti u njjihovoj neposrednoj blizina 
(chakra ne moze ide kilometrima daleko ili iz drugih dimenzija npr.)

~Kada klonovi izgube svu chakru genjutsu nece delovati na njih, no ipak klonovi koji nemaju HP odmah  nestaju kada izgube chakru, zato sto se odrzavaju na taj nacin.

~Ako prvo aktivirate sharingan i napravite klonove ili bilo koju tehniku koja traje vise poteza klonovi ce je imati aktiviranu
(pr. Rju aktivira byakugan lv 3 i napravi 5 wood klonova => svaki klon ce imati aktiviran byakugan.U prvom potezu kad su klonovi stvoreni aktivna tehnika im nece trositi chakru ali vec od sledeceg hoce ukoliko je nastave koristiti. Ako je u pitanju tip tehnike koja nije za odrzavanje poput byakugana(da skidate chakru svaki potez), onda ce dejstvo te tehnike biti u vlasnistvu klonova samo u potezu kada su stvoreni)

~Vi i vasi klonovi se ne mozete previse udaljiti(morate biti u istoj geografskoj oblasti i na razdaljini ne vecoj od 2 kilometra). 
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu